JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego „JANO” od 1978 roku wzbogacają rynek swymi wędlinami. Stale powiększające się grono klientów zawsze może liczyć na zaakceptowane, oryginalne i powtarzalne smaki. Stare receptury stanowiące tajemnicę firmy choć realizowane są w nowoczesnym zakładzie, nic nie straciły na swej szlachetności, o czym świadczą produkowane w oparciu o nie wyroby. Zakład jest firmą rodzinną z tradycjami, od pokoleń związaną z branżą mięsną. Usytuowanie zakładu w regionie śląskim sprawia, że kultywowane są tu tradycje regionalne w zakresie asortymentu i smaków dla niego charakterystycznych.
Wprowadzane na rynek wyroby produkowane są w surowym reżimie HACCP i ISO 9001:2000. Ciągła weryfikacja jakiej poddawana jest firma, a właściwie jej wyroby przez konsumenta, zmuszają ją do nieustannej troski o zachowanie jakości wyrobów na niezmiennie wysokim poziomie. Hasło „Smakuje jak dawniej” jest do nich w pełni adekwatne.
Zmobilizowani rangą przyznanego w 1998 roku Godła Promocyjnego TERAZ POLSKA za grupę wędlin suchych i podsuszanych, zakład nieprzerwanie stara się działać w oparciu o zasadę równania do najlepszych. Każdy z kontrahentów traktowany jest z należnym szacunkiem i powagą, a współpraca handlowa przebiega w sposób bezkonfliktowy, satysfakcjonujący każdą ze stron.
Zapraszamy do wspólnych działań.
|
|
|
|
Dane teleadresowe
|
Ulica: | Pyskowicka 16/18 |
Miasto: | Zabrze |
Kod pocztowy: | 41-807 |
Region: | śląskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 32 3733100 |
Faks: | +48 32 3733131 |
|
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Aleksandra Widzyk |
Telefon stacjonarny: | +48 32 3733110 |
|
|
|
|
|